Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/profservice.dk/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
Prof Service | Salg og service af Vaskemaskiner - Prof Service

 

 

 Vaskemaskine der vasker rent og sparrer på vandet

    Vaskemaskiner

Prof Service kan levere alle kendte typer vaskemaskiner på markedet men da det er helt afgørende for os altid at levere kvalitets produkter, har vi valgt at anbefale PRIMUS Vaskemaskiner som vi mener er et af markedets allerbedste produkter.

Bygget til at holde
Alle maskinerne er produceret ud fra en filosofi om kvalitet og driftsikkerhed. Derfor er såvel kabinetter som kar og tromler udført i den bedste rustfrie stål kvalitet. Dette betyder at maskinerne har en lang levetid, således at drifts og vedligekoldelsesomkostningerne reduceres.

Brugervenlig
Som standard leveres maskinerne med computerstyring, som giver den størst mulige fleksibilitet med hensyn til programvalg, idet maskinerne kan indrettes helt efter brugernes behov og ønsker. På betjeningspanelet skal brugeren kun trykke på den ønskede vask samt eventuelt tilvælge forvask, hvorefter et display viser den forventede resttid af vasken.Under selve vaskeforløbet viser displayet hvilken temperatur der er i vaskemaskinen.

 

 

 

 

 

Gå til toppen